Bestelproces

Om van deze lesmethodes gebruik te kunnen maken zal je een licentie aan moeten schaffen. Dit kan op de website cmbactive.nl, plusactive.nl of voor het keuzedeel Ondernemerschap via mbo-keuzedeel.nl. De betaling van een licentie kan door middel van iDeal voltooid worden. Op de homepagina's van onze lesmethodes kun jij je registreren bij het onderdeel "Licentie bestellen" en een licentie aanschaffen. Hierbij zal je de volgende stappen volgen:

1. Registreren

Vul hier alle gegevens correct in. Let op dat je geen typefouten maakt bij het invoeren van jouw e-mailadres. Bewaar het ingevulde e-mailadres en gekozen wachtwoord goed, dit zijn jouw inloggegevens voor de lesmethode.

2. School en studierichting kiezen

Geef aan op welke school je zit en kies daarna het juiste leerjaar en geef de juiste studierichting aan.

3. Licentie bestellen

Er staat een licentie voor de online lesmethode voor je klaar, klik op de knop ‘Kopen’ om het betaalproces te starten.

4. Betaalproces

Het betaalproces wijst zich vanzelf. Kies allereerst de bank waarmee je wilt betalen en vervolgens word je doorgestuurd naar onze beveiligde betaalomgeving.

Na de betaling keer je terug en kun je gebruikmaken van onze online lesmethode.

Een licentie geeft je toegang tot de online lesmethodes.

De licentie start op 1 augustus en is afhankelijk van de licentie een jaar of twee jaar geldig. Dit staat duidelijk bij de licentie vermeld. Bestel een licentie vóór 1 augustus, dan heb je de tijd om de lesmethode al even rustig te bekijken en kun je er voor de start van het studiejaar optimaal gebruik van maken.

Kom je er met dit stappenplan toch nog niet helemaal uit? Bekijk dan op onze hulppagina of je vraag daar beantwoord wordt, of neem contact met ons op.