Home header

De lesmethode die meebeweegt

Learningactive verzorgt online lesmethodes voor het mbo, waarin de student en docent centraal staan. Een team van onderwijsprofessionals, schrijvers en software ontwikkelaars zorgt in overleg met docenten en studenten voor een online lesmethode die precies past bij de gebruiker. We bewegen mee met onze gebruikers, waardoor we vernieuwend onderwijs aan kunnen bieden.

Vraag demo aan

CMBactive

Logo CMBactive

PLUSactive

Logo PLUSactive

MBO Keuzedeel

Logo MBO Keuzedeel

Waarom Learningactive?

  • Aanklikbare begrippenlijsten
  • Online oefentoetsen met gericht studieadvies
  • Altijd je lesstof bij de hand
  • Docent ondersteunend materiaal
  • Leerlingvolgsysteem
  • Met één klik alles in PDF
  • Realistische bedrijfssituaties
  • In samenwerking met ondernemers
  • Tempodifferentiatie

Voor docenten

Wij proberen jou als docent zo goed mogelijk te ondersteunen. Dat betekent goed voorbereid de les in, omdat je weet dat de lesstof dekkend is en waar je dit kunt vinden door middel van onze aanklikbare begrippenlijsten en zoekfunctie.

In de docentenomgeving vind je handleidingen, toetsen, en het leerlingvolgsysteem. Je kunt de studenten aan het werk zetten met een online oefentoets en hier direct de resultaten van terugzien.

Voor studenten

Als student heb jij altijd jouw lesstof bij de hand, dit staat namelijk gewoon online! En wil je niet online werken? Download dan een PDF bestand met de lesstof en jouw antwoorden, zo kun je ongestoord voor een toets studeren.

Daarnaast kun je je goed voorbereiden op examens met onze oefentoetsen, die geven je gericht studieadvies zodat je weet welke begrippen je nog even extra moeten bestuderen. Door middel van de aanklikbare begrippenlijsten kun je gericht begrippen opzoeken en de stof op één plek bestuderen.

Over Learningactive

Wij zijn ervan overtuigd dat maatwerk binnen het mbo onderwijs mogelijk is. We vinden dat je alleen de content te zien zou moeten krijgen waar je ook daadwerkelijk mee aan de slag gaat.

Wij vinden dat alleen het leveren van de 'standaard' niet goed genoeg is en daarom doen wij het anders.

Jij bepaalt welke content je te zien krijgt en op welke plek. Zo geven wij de ruimte om zelf te bepalen welke content getoond wordt binnen onze online lesmethode en geven we je veel meer dan de 'standaard'. En dat alles zonder extra kosten.

We werken naar een toekomst waarin talent onderwijs belangrijk wordt. Efficiënter en effectiever omgaan met de capaciteiten en interessegebieden van mbo studenten. Met onze online lesmethodes kan dat.

Hoe werkt dat dan?

Je kunt bij ons kiezen uit de content die nodig is om SPL of ESS examens te behalen. Vervolgens kies je als school, opleiding of leerjaar op welke volgorde dit moet staan.
Geen zin in gedoe? Dan zetten wij het voor je klaar op basis van de examens die jouw studenten gaan maken. Dan weet je zeker dat ze goed voorbereid het examen in gaan!
Klaar om aan de slag te gaan?

Vraag als docent een gastaccount aan en kijk eens rustig rond in onze lesmethodes.

Direct gastaccount aanvragen